Technopc 25.YIL KURUMSAL FİLMİ
Haberler

Technopc 25.YIL KURUMSAL FİLMİ

Technopc,  25.yıla özel  kurumsal filminin ilk gösterimini, altın sponsor olarak destek verdiği Kamu Bilişim Festivalinde yaptı. 
 
Yönetmenliğini Deniz Denizciler, müziğini ise Yıldıray Gürgen’in üstlendiği reklam filminde, bilgisayar mühendisi bir gencin, Türkiye’nin adını dünyaya duyuran başarı hikayesi anlatılıyor.  
 
Technopc Kurucu Ortağı Murat Yücel, 25. Yıl reklam filmiyle ilgili şu açıklamaları yaptı: 
 
Technopc olarak 25 yıldır kurumsal müşterilerimize en iyisini sunmak için çalışıyoruz. Değerli iş ortaklarımızla birlikte gerçekleştirdiğimiz projeler ve markamızın kurumsal alanda tercih edilme pozisyonuna  baktığımızda, bir başarı hikayemiz olduğunu söyleyebiliriz. Daha gidecek daha çok uzun bir yolumuz var, bu yolda kararlılıkla ilerliyoruz.  Hedefimiz, markamızı dünyaya duyurmak. 25.yıl reklam filmimizde bu başarı hikayesini anlatmaya çalıştık. En iyisi olmak isteyenlerin ihtiyacı olan teknolojiyi üretiyor, daima onların yanında oluyoruz. En iyi havalimanları, en iyi hastaneler, en iyi oteller, en iyi bankalar, en iyi çağrı merkezleri bizim ürünlerimizi tercih ediyor. 
Technopc Mini PC, Tümleşik, Endüstriyel ve Kiosk bilgisayarlar, İstanbul 3. Havalimanında, Türkiye’nin 9 büyük şehir hastanesinde, Kuzey Marmara Otoyolu projesinde, 100’den fazla üniversitede, finans sektörünün en önde gelen bankalarında, Milli Savunma Bakanlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri, Hava Kuvvetleri, Kara Kuvvetleri, Deniz Kuvvetleri, Emniyet Genel Müdürlüğü gibi Türkiye’nin çok önemli kurumlarında, aynı zamanda yurtdışında Afganistan, Cezayir, Azerbaycan, Bulgaristan, Türkmenistan, Mısır, Makedonya gibi ülkelerde önemli projelerde kullanılmaya devam ediyor. 
 
Technopc, Bilişim 500 araştırma sonuçlarına göre, tablet ve taşınabilir bilgisayar kategorisinde birinci sırada yer alırken, masaüstü bilgisayar kategorisindeki  liderliğini de korumaya devam ediyor.
 
Youtube videosu için tıklayın.