Technopc’den Çevreci ve Düşük Enerjili Çözümler
Haberler

Technopc’den Çevreci ve Düşük Enerjili Çözümler

Teknolojinin büyük bir hızla ilerlemesi bir yandan hayatları geliştirir ve kolaylaştırırken diğer yandan çevreyi de etkiliyor. Özellikle tüketicilerin taleplerini karşılamak için seri üretimin sınırlarını zorlayan firmaların, doğal kaynaklar üzerindeki etkileri bilinen bir gerçek. Yenilikçi teknolojilerin sunulduğu Dünyanın en büyük tüketici elektroniği fuarı CES2023’de akıllı ev aletlerinden aydınlatma sistemlerine akıllı kapı kilitlerinden canlı yayın yapan akıllı fırınlara kadar tüm teknolojiler “Akıllı Teknolojiler” üzerinde gelişiyor. Tüm bu teknolojilerin doğal kaynaklar üzerine olumsuz etkileri mevcut. Technopc2011 yılında tescillediği ve uygulamaya koyduğu Greenpc standartları çerçevesinde üretim yaparak doğayı korumaya destek oluyor. Hayata geçirdiği Greenpc girişimiyle sürdürülebilirliği merkezine alan Technopcçevreci ve düşük enerji ile çalışan cihazlarıyla Türkiye’de kurulduğu günden itibaren enerji tasarrufuna yönelik çözümler sunuyor. Ve bu konuda ülkemizde yerli ve yabancı markalardan 12 yıl önce ilk ürünlerini üreterek bilişimin çevre üzerindeki etkisini hafifletmeye giden yolda sektöre öncülük ediyorGreenpc, Technopc’nin tüm işlevsel birimleri ve ürün iş birimleri dahil olmak üzere firma genelinde yürütülen bir vizyonGreenpc vizyonumuzla teknoloji, yenilik ve çevresel sürdürülebilirliği, herkesin yaşayabileceği daha temiz ve daha yeşil bir dünya için harmanlamayı amaçlıyoruz.

Technopc’nin çevreci ve düşük enerjili cihazlarını tercih eden müşterilerimiz, çevreye ve enerji kullanımına ne kadar duyarlı olduklarını göstermekte ve bu konuda karbon ayak izini azaltarak çevresel sürdürülebilirliği sağlamaktadır. 

Technopc tüm paydaşlarına, çevresine ve doğaya, ülkemizin ekonomisine, gelecek nesillere fayda sağlayarak ISO 14001, ÇED, CE ve RoHS belgelerindeki standartlara uygun olarak üretimlerine devam etmektedir.