Yüksek Öğrenim Öğrencilerine Teknolojik Cihaz Desteği Kampanyası
Haberler

Yüksek Öğrenim Öğrencilerine Teknolojik Cihaz Desteği Kampanyası

İndirim kampanyası, 1 Kasım 2023 – 30 Kasım 2023 (23:59) tarihleri arasında, Türkiye sınırları içinde kampanyaya katılan aşağıda yer alan online pazaryeri satış kanalları veya www.technopcshop.com üzerinden aşağıda detayları yer alan satışa sunulmuş seçili ve stoğu bulunan Technopc Notebooklar, Tabletler ve Masaüstü Bilgisayarların (Ürün) satın alımlarında geçerlidir.

 

Destekten yararlanılması için aşağıdaki şartların birlikte sağlaması gerekir.

Başvuru Şartları

1.            Öğrenci Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmalıdır.

2.            Açık öğretim programları öğrencileri kapsam dışıdır.

3.            Faturanın kesildiği tarihte öğrenci 26 yaşından gün almamış olmalıdır.

4.            Teknolojik cihaz desteği başvurusunda bulunulan cihazın, vergiler dahil nihai satış bedeli 9.500,00 Türk lirasından az olmalıdır.

5.            Satın alınan teknolojik cihaz ikinci el olamaz.

6.            Satın alınan teknolojik cihaz için elektronik ortamda düzenlenen fatura olmalı ve fatura, desteği alacak öğrencinin Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numarasını da içerecek şekilde adına düzenlenmelidir.

7.            Satın alınan teknolojik cihaz için bildirilen IBAN numarası satın alan öğrenciye ait olmalıdır.

8.            Elektronik ortamda düzenlenen faturanın ilgili bölümlerine, satın alınan cihazın Bakanlık tarafından talep edilen bilgileri yazılmış olmalıdır.

9.            Elektronik ortamda düzenlenen faturada, desteğe konu teknolojik cihaz dışında ürün olmamalıdır.

 

Başvuru ve Değerlendirme

1.    Teknolojik cihaz desteğinden faydalanmak isteyen öğrencilerin Bakanlık (https://gsb.gov.tr/anasayfa.html) bilişim sistemi üzerinden başvuru yapması gerekir.

2.    Başvurular sistem üzerinden değerlendirilir.

3.    Öğrenci tarafından girilen bilgiler ile birlikte başvurunun teknolojik cihaz desteği şartlarını sağlamaması halinde, başvuru sistem üzerinden reddedilir ve bilgilendirme sistem üzerinden sağlanır.

4.    Kimlik doğrulaması yapılmak suretiyle Bakanlık bilişim sistemi üzerinden yapılan başvuruda aşağıda yer alan bilgilerin sisteme girilmesi zorunludur

a.    Kimlik bilgileri,

b.    Fatura numarası, fatura tarihi ve teknolojik cihazın satın alındığı firmanın vergi kimlik numarası veya Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numarası,

c.    Kendi adına kayıtlı telefon numarası,

d.    Kendi adına kayıtlı IBAN numarası,

e.    Mobil telefon cihaz desteği için IMEI numarası,

f.     Bakanlık tarafından talep edilen diğer bilgi ve belgeleri,

5.    Başvurunun kabul edilmesi üzerine bilgisayar cihazının nihai satış bedelinin %16,66’sı oranında hesaplanan teknolojik cihaz desteği tutarı Bakanlık tarafından öğrencinin bildirmiş olduğu IBAN numarasıyla hesabına aktarılır ve bilgilendirme sistem üzerinden sağlanır.

6.    Aynı tip teknolojik cihaz için sadece bir defa başvuruda bulunulabilir. Farklı tip teknolojik cihazların aynı kişi tarafından satın alınması mümkündür. Ancak satın alınan cihazlar için teknolojik cihaz destek tutarı toplamı 5.500,00 Türk lirasını geçemez.

7.    Teknolojik cihaz desteği işlemleri, fatura kesim tarihini takip eden ayın yirmisi itibarıyla iptal veya iade işlemi bulunmayan cihazlara yönelik gerçekleştirilir.

 

Kampanyaya ilişkin tüm esas ve bilgilere 14 Kasım 2023 SALI (resmigazete.gov.tr) adresinden erişilebilir.

İndirim kampanyası kapsamında geçerli olan katılım ve yararlanma şartları işbu kampanya koşullarında ve Technopc tarafından yapılabilecek diğer duyurularda / bilgilendirmelerde belirtilmekte olup, kampanyadan yararlanmak isteyenler, işbu kampanya koşullarını okumuş ve kabul etmiş sayılacaktır.

Kampanya, Technopc online satış kanalı olan https://www.technopcshop.com (“Technopc Online Mağaza”) veya Technopc Online Mağaza’nın pazaryeri satış kanallarında yönettiği hesaplardan veya kampanyaya katılan, aşağıda belirtilen Technopc kampanya iş ortaklarından yapılan satışlar için geçerlidir.

Kampanya iş ortakları

·         www.tekramarket.com

·         www.victorybilgisayar.com.tr

·         www.magicteknoloji.com.tr

·         www.incehesap.com

Kampanya kapsamındaki ürünlere ilişkin satış fiyatları satış kanallarında farklılık gösterebilir. Bu kapsamda Technopc’nin herhangi bir müdahalesi ve sorumluluğu bulunmamaktadır. Ürünlerin satış fiyatları Technopc’nin tavsiyesi niteliğindedir.

Satış kanallarında stok adetleri değişiklik gösterebilir. İndirimli ürünler ve renkleri stoklar ile sınırlıdır.

Technopc Online Mağaza’dan yapılan alımların ürün teslimat tarihleri, yaşanabilecek lojistik, teknik, idari izin/onay gecikmeleri ve mücbir sebep hallerinde ertelenebilir.

İş ortakları ve pazaryerlerinden yapılan alımlarda ürün teslimatı satışı gerçekleştiren 3. tarafça yapılacak olup, Technopc sorumlu değildir. Verilen adres bilgilerinin yanlış olmasından kaynaklanabilecek ve/veya tüketiciden kaynaklanan tüm sair sorunlar sebebiyle teslimatın geç veya hiç yapılmamasından münhasıran katılımcı sorumlu olacaktır.

Technopc kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Bu kampanyadan faydalanılarak alınan ürünlerde, Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun’dan doğan istisnalar hariç, iade kabul edilmeyecektir. Kampanya kapsamında destekten yararlanılarak alınan ürünlerin iade edilmesi halinde, Yükseköğretim Öğrencilerine Teknolojik Cihaz Ve İnternet Desteği Verilmesine İlişkin Usul Ve Esaslar Hakkında Tebliğ’inde Yayınlanan hükümler geçerlidir. Sorumluluğu alıcıya aittir.

Kampanya başka kampanyalarla birleştirilemez.

Tüketiciler, Technopc Online Mağaza’dan yaptıkları satın alımlar için Technopc tarafından alınan bilgileri kapsamında, Technopcshop Gizlilik Politikası’nı (https://www.technopcshop.com/gizlilik-ve-guvenlik ) ve üyelik sözleşmesi (https://www.technopcshop.com/uyelik-sozlesmesi )‘ni kabul etmiş sayılır.

Technopc Online Mağaza’nın pazaryeri satış kanalları ve iş ortaklarından yaptıkları alımlarda ilgili platformların şartları geçerlidir. Technopc sorumluluk kabul etmez.

Kampanya kapsamında indirimli sunulan ürünler aşağıdaki gibidir,

 

Notebook

Technopc Style Campus 15.6" AMD R5-3450U 8GB DDR4 256GB M2 SSD Freedos FHD 1920*1080 IPS

Technopc Worth Campus 15.6'' AMD R5 3500U 8GB Ram 240GB SSD 4600mAh Freedos Notebook 

Technopc Choice Campus 15.6" Intel Core i3-6157 4GB/128GB SSD 1000mah BT 4.0 Wifi Freedos

Technopc Fashion Campus 14.1" Intel Celeron N3450 4GB 128GB AC WIFI Freedos

Technopc Design Red Campus 15.6" Intel Celeron N3350 4GB 128GB  WIFI Freedos (Kırmızı)

Technopc Design White Campus 15.6" Intel Celeron N3350 4GB 128GB  WIFI Freedos (Beyaz)

 

Tablet

Ultrapad 7" UP07.S21GA QuadCore 2GB 16GB IPS 3G GPS Wifi BT 2500mAh  Android 9

Ultrapad UP10.SI36LA 10.1" FHD 3GB 64GB 4G WFI BT GP 5000mAh Android 10 Slikon Kılıf

Ultrapad UP10.SI36LA 10.1" FHD 3GB 64GB 4G WFI BT GP 5000mAh Android 10 Slikon Kılıf - Camlı

 

Masaüstü Bilgisayar

Technopc JoyFlat Campus A2282FM Amd Ryzen 3 2200G 8GB DDR4 256B SSD Freedos Klv Mouse

Technopc JoyFlat Campus I5441WM Intel Pentium G5420 4GB DDR4 120GB SSD W11 Klv Mouse

Technopc JoyFlat Campus I31825F Intel Core i3 10100 8GB DDR4 256GB SSD Freedos Klv Mouse